Zoeken

Nieuwsbrief

MUCO AMSTERDAM

plastic modelbouw Amsterdam

Muco Modelbouw is dé plastic modelbouw specialist van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij hebben een groot aanbod aan plastic bouwsets en losse onderdelen die worden verkocht tegen de laagste prijs. Plaats meteen een bestelling in onze webshop of kom naar onze winkel in Amsterdam.

Grootste aanbod aan plastic modelbouw van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
Muco Modelbouw heeft het grootste aanbod plastic modelbouw van Amsterdam, Zuid-Holland en Utrecht. Hier vindt u zowel de allernieuwste bouwdozen als klassiekers van diverse toonaangevende merken, zoals:

  • Revell;
  • Trumpeter;
  • Italery;
  • Tamiya.

Ons aanbod auto's

In ons aanbod vindt u buggy’s, tanks, helikopters en boten. Ook diverse soorten scenery (zoals lantaarnpalen) zijn bij ons verkrijgbaar. Uiteraard zijn alle artikelen verrassend laag geprijsd. Elk onderdeel kan bovendien gemakkelijk en snel besteld worden in de onze online webwinkel. Wij leveren de gewenste plastic modelbouw binnen een zeer kort tijdsbestek bij u af. Soms zelfs zonder dat u verzendkosten hoeft te betalen!

Contact
Wilt u graag meer informatie of advies bij uw aankoop? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020 6147530 of stuur een e-mail naar m.m@muco.nl. Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies.

Al onze plastic modelbouw is ook te koop in onze winkel te Amsterdam. Kom langs aan de Burgemeester Roellstraat en kijk uw ogen uit!

 Overige producten:


Zoeken