Zoeken

Nieuwsbrief

MUCO AMSTERDAM

RC auto nitro Amsterdam

Muco Modelbouw is dé winkel voor een RC auto met nitro brandstofmotor in de omgeving van Amsterdam. Wij hebben het grootste aanbod RC nitro auto’s van de Randstad. Plaats meteen online een bestelling of kom langs in onze winkel aan de Burgemeester Roellstraat!

 

Ons aanbod auto's


Een nieuwe RC auto met nitro koopt u bij Muco Modelbouw in Amsterdam
Voor een RC auto met nitro brandstofmotor komt u in de regio Haarlem en Utrecht naar Muco Modelbouw in Amsterdam. Hier kunt u ons volledige aanbod met eigen ogen komen bekijken. Een RC auto met nitro brandstofmotor staat bekend staan om het lage gewicht en het feit dat ze vrijwel continu kunnen rijden (geen accu’s om te laden). U vindt deze RC auto’s met nitro brandstofmotor bij ons zeer scherp geprijsd in een groot aantal uitvoeringen. In onze webwinkel kunt u ons gehele assortiment aan auto’s bekijken en meteen een bestelling plaatsen. Ook gereedschap, banden, velgen, body’s, brandstoffen en RC zenders zijn bij ons voordelig online te bestellen. Soms zelfs zonder verzendkosten!

Contact
Hebt u advies nodig bij uw bestelling? Bel dan naar 020 6147530 of stuur een e-mail naar m.m@muco.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt een nieuwe RC auto met nitro brandstofmotor uiteraard ook komen kopen in onze winkel in Amsterdam.


 Overige producten:


Zoeken