Elektro auto

Een zeer groot assortiment aan radiografisch bestuurbare elektro auto's, onderdelen en andere toebehoren.

Modelbouw
Muco Modelbouw is de superspecialist voor elektrisch aangedreven modelbouwauto's. Wij hebben een groot aanbod 'en voorraad voor de laagst geldende prijzen. Wat u ook zoekt, voor het rijden op welke ondergrond dan ook wij hebben een ruime keuze. Alle modellen zijn van de betere merken en beschikken over een RCBranche keurmerk. Een indruk van onze collectie:

  • Rallyauto's
  • Racetrucks
  • Monstertrucks
  • Buggys
  • Specials zoals tanks

Naast het aanbod aan Ready to Run voertuigen bieden wij ook mogelijkheden om zelf te bouwen.
U vindt bij ons modellen van Traxxas, Robitronic, Tamiya, HPI, Carson en nog veel meer! Ons assortiment toebehoren bestaat onder andere uit body's, zenders, gereedschap en accu's. Bekijk vandaag nog onze webshop!

Contact

Een RC elektro auto bestelt u eenvoudig en snel bij Muco-Modelbouw BV, de best bereikbare Grote modelbouwspecialist. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer 020 6147530 of u kunt het contactformulier op de website invullen.

Breng zeker ook een bezoek aan onze winkel aan de Burgemeester Roellstraat 32 te Amsterdam. Onze medewerkers helpen u graag. Muco is gevestigd aan de ringweg A10 van Amsterdam, afslag S105. Parkeren voor de deur in de blauwe zone!


Bekijk een van onze andere producten:

Lipo accu - RC auto zelfbouw - RC brandstof - RC helicopter - RC auto nitro - RC boot - RC monstertruck - Elektro auto