RC brandstof

Muco-Modelbouw BV biedt u een grote keuze aan RC brandstoffen. De nieuwe mixen garanderen de hoogst mogelijke prestatie bij een zo laag mogelijke slijtage.

Muco-Modelbouw BV
De nieuwste RC brandstoffen bij Muco-Modelbouw BV zorgen ervoor dat uw RC model soepel start en loopt. Met de nieuwe mixen bent u verzekerd van zo hoog mogelijke prestaties bij geringe slijtage.
De nieuwe RC brandstoffen hebben diverse voordelen:

  • Betere prestaties
  • Optimale motorsmering
  • Gunstiger gebruik.

Uw RC motor zal langer mee gaan en zal niet snel meer oververhit raken. Naast de nieuwe brandstoffen bieden wij ook andere RC onderdelen aan zoals body's, gereedschappen, servo's en regelaars. U vindt bij ons vooral de materialen van de grote merken zoals TRAXXAS, HPI, Tamiya, Carson, Robitronic, Robbe, Graupner etc. Neem vandaag nog een kijkje in de webshop.

Contact

Het kopen van RC brandstof gaat gemakkelijk en snel bij Muco-Modelbouw BV. Wij hebben altijd een ruime voorraad! Voor vragen of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen of maak gebruik van het nummer 020 6147530.

LET OP; brandstoffen worden niet verzonden!
Loop onze winkel binnen aan de Burgemeester Roellstraat 32 te Amsterdam. Wij staan graag voor u klaar.Muco is gevestigd aan de ringweg A10 van Amsterdam, afslag S105. Parkeren voor de deur in de blauwe zone!


Bekijk een van onze andere producten:

Plastic modelbouw - RC helicopter - RC boot - RC buggy - RC monstertruck - Elektro auto - Lipo accu - RC brandstof