RC monstertruck

Misschien wel het grootste aanbod aan RC monstertrucks zowel benzine als elektrisch, vindt u bij Muco-Modelbouw BV.

Dé RC specialist.

Mensen ondervinden steeds meer het genot van modelbouw. In het bijzonder wordt het remote control aanbod zeer gewaardeerd. Voor al deze liefhebbers biedt Muco-Modelbouw BV RC Monstertrucks van de betere merken aan. Een kleine greep uit ons diverse RC assortiment: Modellen van Traxxas, HPI, Horizon, Robitronic, Graupner en meer maar ook voor de onderdelen bent u welkom. Muco modelbouw Amsterdam Body's levert natuurlijk ook de banden, velgen, body's, brandstoffen, LiPo accu's, onderdelen, zenders, ontvangers, servo's, regelaars. Ready to Run trucks maar naast RC monstertrucks beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan de benodigde onderdelen van andere RC modellen zoals helikopters, boten en vliegtuigen.

Contact
RC monstertrucks bestelt u gemakkelijk en snel bij de superspecialist voor Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, Muco-Modelbouw BV. Voor vragen of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 020 6147530 of vul eenvoudig het contactformulier op de website in.

Kom ook eens naar onze winkel aan de Burgemeester Roellstraat 32 te Amsterdam, wij helpen u daar graag verder. Muco is gevestigd aan de ringweg A10 van Amsterdam, afslag S105. Parkeren voor de deur in de blauwe zone!


Bekijk een van onze andere producten:

Elektro auto - Lipo accu - RC brandstof - Plastic modelbouw - RC helicopter - RC auto nitro - RC boot - RC monstertruck