Zoeken

Nieuwsbrief

MUCO AMSTERDAM

Onze webshop is overzichtelijk ingedeeld. Modelauto's vind u vanaf groep 1,
Boten beginnen vanaf groep 10, Vliegtuigmodellen vanaf groep 20,
Autoracebanen en toebehoren bij groep 30, Plastic modellen bij groep 70 en Hout en bouwmaterialen bij groep 80.
De selectielijst met groepen is groot maar u zult merken dat de door u gebruikte groepen altijd dicht bij elkaar staan.

In onze produkt-aankoopcriteria zitten naast de logische prijs/prestatie verhouding ook zaken als verkrijgbaarheid, wettelijke bepalingen (o.a. gebruik van zenders in Nederland), nazorg in de vorm van het leveren van onderdelen en natuurlijk de toepasbaarheid inzake garanties.

Een aantal modelbouwachtige speelgoedprodukten in de groep 05. [RTR/junior line], hebben wij in de omschrijving "speelgoed" genoemd. Deze toevoeging houdt in dat het weliswaar een leuk artikel is maar dat er niet gesproken kan worden van een echt modelbouwprodukt; er zijn vrijwel geen onderdelen voor leverbaar en service en garanties zijn beperkt.

Ten aanzien van onze prijsstelling:
Muco is een belastingplichtige Nederlandse onderneming. Omdat wij meerdere ver- en aankoopkanalen hebben zien wij kans voor lage prijzen in te kopen en dit komt dan weer ten goede van u !

In onze webshop vind u zeer veel produkten. Daar komt in de toekomst ook het totale pakket aan elektronica bij. U kunt hier uw voordeel mee doen door meerdere produkten in één keer te bestellen zodat u ook maar één keer verzendkosten hoeft te betalen. Maakt u gebruik van onze 5x5 regeling dan heeft u overigens helemaal geen verzendkosten. Bekijk voor deze regeling de knop [ géén verzendkosten ?]

Bij elke produkt wordt u geinformeerd of het artikel direkt of binnen 10 dagen leverbaar is. Deze informatie zegt slechts wel voorraad of géén voorraad’. Als u een produkt in een groter aantal besteld dan kan de levertijd langer zijn. Onze medewerkers nemen dan contact met u op. Veel klanten houden geen rekening met het "direct" of binnen "3-10 dgn" leverbaar zijn van artikelen. Vaak scheelt het ook maar enkele dagen. Als u in uw order een produkt besteld dat niet direct leverbaar is dan wordt de totale levering enkele dagen verlengd.

Veel plezier met uw hobby en graag tot ziens in onze web- of andere winkels.


Zoeken