RC auto nitro

Extreme RC auto's met nitrobrandstof tegen superprijzen vindt u bij Muco-Modelbouw BV, wij bieden u al jaren de beste prijs/product/kwaliteitsverhouding in modelbouw aan.

De snelste RC auto's van nu!

RC auto's met een nitromotor behoren tot de snelste RC modelbouw auto's verkrijgbaar! Muco-Modelbouw BV heeft een uitgebreid assortiment aan deze kleine snelheidduivels. Wat ze zo geliefd maakt zijn:

  • Hoge snelheden
  • laag gewicht
  • vrijwel continu kunnen rijden (geen accu's te laden)

Naast het aanbod van extreme nitro's kunt u natuurlijk ook terecht voor gereedschap, banden, velgen, body's, brandstoffen, RC zenders. Kortom Muco-Modelbouw BV is de specialist voor u!

Contact

Muco-Modelbouw BV is de specialist op het gebied van alle RC auto's zowel accu als nitromotor aangedreven. Als u vragen of opmerkingen heeft betreft deze RC auto's kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen of gebruik maken van het nummer 020 6147530.

Loop daarnaast ook eens door onze winkel aan de Burgemeester Roellstraat 32 te Amsterdam, onze medewerkers staan voor u klaar.Muco Modelbouw Amsterdam is de superspecialist voor Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht!


Bekijk een van onze andere producten:

RC boot - RC buggy - RC monstertruck - Lipo accu - RC auto zelfbouw - RC brandstof - RC helicopter - RC auto nitro