Plastic modelbouw

Muco-Modelbouw BV is de specialist in plastic modelbouw. Wij hebben een sterk assortiment tegen de laagste prijzen. Ons aanbod is zeer veelzijdig. Neem een kijkje in onze uitgebreide webshop.

Modelbouw
Plastic modelbouw van de bekendste merken zoals Revell, Trumpeter, Italery, Tamiya vindt u bij Muco-Modelbouw BV. Onze afdeling plastic modelbouw is voorzien van de nieuwste bouwdozen maar daarnaast kunt u natuurlijk ook terecht voor de klassiekers. Wij hebben opsplitsing in bouwdozen ter land, ter zee en in de lucht. Tevens bieden wij u ook een uitgebreid assortiment
aan scenery aan, van lantaarnpalen tot bomen, Muco-Modelbouw BV heeft alles.

Contact
Plastic modelbouw bestelt u snel en gemakkelijk in de online shop van  Muco-Modelbouw BV. Voor vragen of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen of gebruik te maken van het nummer 020 6147530.

Bezoek ook eens onze winkel aan de Burgemeester Roellstraat 32 te Amsterdam, wij helpen u graag verder. Muco is gevestigd aan de ringweg A10 van Amsterdam, afslag S105. Parkeren voor de deur in de blauwe zone!


Bekijk een van onze andere producten:

RC helicopter - RC auto nitro - RC boot - RC monstertruck - Elektro auto - Lipo accu - RC brandstof - Plastic modelbouw